• labelling system pharma
  • labelling system pharma
  • labelling system pharma
  • labelling system pharma
  • labelling system pharma

Alles in één systeem; Track & Trace, aanbrengen van tamper evident etiketten en een toplabel aan de bovenzijde van farmaceutische doosjes

Specificaties

Pharma 4 heeft een productiecapaciteit van ± 18.000 stuks per uur, afhankelijk voor de product afmetingen.

Alle systemen uit de Etipack PharmaLine zijn ‘off the shelf’ systemen, waarvan er wereldwijd alle vele geleverd zijn. Bewezen kwaliteit en korte levertermijn.

Pharma 4 is een compleet alles in één systeem, waarbij de doosjes nauwkeurig uitgelijnd en gepositioneerd worden om zo het beste print- en etiketteerresultaat te bereiken. Voorziet de doosjes van een track & trace (datamatrix) code aan één zijkant van de doosjes. Uitgerust met speciale Etipack pharma labellers voor het aanbrengen van tamper evident etiketten over de twee zijkanten van de doosjes, controle op aanbrengen etiket, reject en veiligheidscover. Met derde etiketteerkop voor het aanbrengen van het toplabel aan de bovenzijde van de doosjes.

De mogelijkheid bestaat om een controlesysteem te implementeren. Etipack werkt hiervoor samen met gerenommeerde merken als PCE, Sea Vision, Systech, Antarres…Hierdoor kan de PharmaTrace eenvoudig geïntegreerd worden in iedere productie omgeving.

Alle systemen uit de Etipack PharmaLine zijn FailSafe en ontwikkeld volgens de GAMP 5 normen.

Pharma Seal Top is leverbaar met volledig validatiepakket, inclusief: P&ID, FDS, IQ, OQ, PQ, FAT & SAT.

Overige track & trace en tamper evident oplossingen