Bij Etipack vindt u altijd een passend etiketteersysteem. Of u nu op zoek bent naar een etiketteersysteem voor het efficiënt etiketteren van kleine producties, of een grootschalige onderneming beheert die grote hoeveelheden producten op hoge snelheid wil voorzien van een etiket. Wij voorzien uiteenlopende bedrijven en ondernemingen van een bijpassende etiketteeroplossing, van bedrijven in de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie tot ondernemingen die reinigingsmiddelen of cosmetica produceren of verpakken.

Onze systemen bieden gerichte oplossingen voor uiteenlopende etiketteerwensen. Via de bijbehorende transportbaan worden de producten in het etiketteersysteem langs de geïntegreerde etiketteermachine geleid. Deze voorziet de producten vervolgens op hoge snelheid en met grote precisie van etiketten.

Alle etiketteersystemen

Etipack Etiketteersysteem 1 Rondom Etiketteren Systeem 1 Twist

Systeem 1 | Rondom etiketteren

Etiketteersysteem 1 Turning: Rondom etiketteren

Systeem 1 Turning | Rondom etiketteren met rollen

Etiketteersysteem 2 Bovenzijde etiketteren

Systeem 2 | Bovenzijde etiketteren

Etiketteersysteem boven- en onderzijde - Etipack Systeem 4

Systeem 4 | Onder- en/of bovenzijde etiketteren

Etiketteersysteem 5 Zijkant Etiketteren

Systeem 5 | Zijkant etiketteren

https://etipack.nl/portfolio-item/systeem-9-etiketteren-en-ontstapelen-van-vlakke-producten/?portfolioCats=34%2C35%2C36

Systeem 9 | Etiketteren van vlakke producten

De mogelijkheden van onze etiketteersystemen

Onze etiketteersystemen zijn geschikt voor onder andere:

Op basis van uw wensen kunnen wij het etiketteersysteem volledig ontwikkelen, inrichten en opleveren. U heeft daarbij de keuze uit diverse etiketbreedtes en snelheden en kunt indien gewenst optionele modules zoals bijvoorbeeld printers toevoegen.

Daarom een systeem van Etipack

Etipack heeft als producent van etiketteersystemen al meer dan 40 jaar ervaring op mogen doen. Al onze etiketteersystemen worden vervaardigd in onze fabriek in Italië. Doordat wij de systemen volledig zelf produceren beschikken we over uitstekende kennis rondom het aanbod. Wij helpen u dan ook graag om de optimale etiketteeroplossing voor uw onderneming te vinden, of het nu gaat om een standaard etiketteersysteem of een volledig systeem op maat.

De etiketteersystemen van Etipack zijn eenvoudig in gebruik te nemen en te bedienen. Ook het vervangen van de etiketrollen gaat moeiteloos. Dankzij de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid zijn onze systemen snel inzetbaar in iedere organisatie.

Optionele modules

Onze etiketteersystemen zijn uit te breiden met een scala aan opties. Zo zorgen wij ervoor dat het systeem perfect aansluit op uw wensen en benodigdheden.

Zo kunt u print units toevoegen waarmee extra informatie, zoals tht datum, lotnummer of een barcode op de etiketten kan worden gedrukt, voordat deze aangebracht worden op het product. Ook is er de mogelijkheid om in- en uitvoertafels toe te voegen, of een encoder voor snelheidssynchronisatie.

Afhankelijk van de vorm en het formaat van uw producten bieden we specifieke transport- en etiketteeroplossingen aan. Etiketteren met een aandrukband, via een systeem met rollen of dubbelzijdig etiketteren dankzij dubbele etiketteerkoppen; het is allemaal mogelijk.

Losse etiketteermachines ook mogelijk

Maakt u al gebruik van bestaande systemen zoals verpakkingsmachines en transportsystemen? En wilt u hieraan een etiketteeroptie toevoegen of heeft u in de productielijn geen plaats meer voor een volledig etiketteersysteem? Dan kunt u ook kiezen voor een losse etiketteermachine.

Benieuwd naar onze etiketteersystemen en etiketteermachines / etiketteerapparaten? Bekijk hier direct de diverse mogelijkheden: