Etipack etiketteermachine

Etipack Groep

In 1978 wordt Etipack opgericht in Milaan. Met onze jarenlange ervaring en het toepassen van de nieuwste technologieën is Etipack uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in branche. Naast twee fabrieken in Italië en een derde in Brazilië, heeft Etipack dochterondernemingen in Duitsland, Tsjechië, Hongarije en Nederland. Samen met een uitgebreid netwerk van distributeurs en agenten zorgen we ervoor dat onze etiketteermachines, feeders en pick & place systemen wereldwijd worden ingezet.

Wereldwijde ervaring,  lokale ondersteuning

Sinds 2006 is Etipack BV in Breda het lokale aanspreekpunt voor de verkoop van machines, technische ondersteuning en de levering van onderdelen en verbruiksartikelen in de Benelux. Als onderdeel van een grote internationale groep, maar met een persoonlijke aanpak, is Etipack BV een betrouwbare partner voor als uw etiketteerprojecten.

Etipack onderdeel van Possehl

Lokale ondersteuning, wereldwijde ervaring

Als onderdeel van een grote internationale groep, maar met een persoonlijke aanpak, zijn wij een betrouwbare partner om uw etiketteer- en codeerprojecten te ondersteunen. Etipack is sinds 2019 onderdeel van Possehl Identification Solutions.

Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij bieden u professioneel advies, technische kennis en deskundige ondersteuning door onze eigen technische dienst.

Vanuit onze eigen voorraad leveren wij snel onderdelen en consumables.