• etiketteersysteem rondom etiketteren

System 1 Twist brengt 2 etiketten aan op elk product

Voor Etipack is het System 1 Twist het basis etiketteersysteem om cilindrische producten rondom te voorzien van een zelfklevend etiket. Het systeem wordt ingezet bij kleine en middelgrote productiecapaciteit met een duidelijke focus op flexibiliteit en nauwkeurigheid. Het gekende voordeel waarbij producten willekeurig (en dus ook tegen elkaar) aangevoerd mogen worden, weten de gebruikers steeds te waarderen.

Het System 1 Twist is modulaire etiketteermachine en heeft tal van uitbreidingsmogelijkheden. Denk hierbij aan een printmodule, overzetbanden, in-en uitvoertafels,… Door het systeem met de juiste opties te configureren, kunnen we voor vrijwel elke situatie een geschikt etiketteersysteem leveren.

Uitbreiding met 2-rollen-module

Uitbreiding van het systeem met een 2-rollen-module maakt het geschikt om georiƫnteerd te etiketteren maar ook om 2 etiketten aan te brengen op elk product. Denk hierbij bijvoorbeeld aan handgels, ontsmettingsalcohol maar ook op honingpotten enz. Zo kunnen cilindrische producten voorzien worden van een zelfklevend voor- en achter etiket. Beide etiketten zitten om en om op dezelfde etikettenrol. Deze opbouw biedt tal van voordelen zoals het reduceren van downtime voor het wisselen van etiketten.