• georiënteerd etiketteren van potten

Etipack SYSTEM 1 TURNING.

Etipack System 1 Turning voor het georiënteerd aanbrengen van etiketten rondom cilindrische potten en flessen.

De toepassingen voor het aanbrengen van etiketten rondom cilindrische producten zijn eindeloos. Als fabrikant van hoogwaardige etiketteeroplossingen spelen we hier handig op in door onze systemen modulair op te bouwen. De flexibiliteit van al onze machines komt tegemoet aan de uitgebreide eisen vanuit de verschillende sectoren; cosmetica, voeding, farmaceutica en geneesmiddelen, voedingssupplementen, reinigingsmiddelen,… .

Het System 1 Turning is uitgerust met een 3-rollen module. De cilindrische producten worden vastgegrepen tussen de drie rollen waarna ze aan het draaien gebracht worden. Met een gesynchroniseerde snelheid wordt het etiket rondom de potten, flessen, blikken,… aangebracht.

Georiënteerd etiketteren,

Een van de vele mogelijkheden van het System 1 Turning is het georiënteerd aanbrengen van etiketten. Het systeem kan bijvoorbeeld voorzien worden van een vision system wat speciaal is ontworpen om de positie van de dop of een gedefinieerd punt van elk cilindrisch product te lezen. Het doel is om het zelfklevende etiket perfect te positioneren, zodat het is georiënteerd volgens een merkpunt van de verpakking.

Het systeem stelt de klant in staat om verschillende producten rondom te etiketteren  met maximale flexibiliteit en nauwkeurigheid. De typische verwerkingsproblemen zoals luchtbellen, plooien en labeloriëntatie worden hiermee voorkomen.