• labeling covid tests
  • labelling covid 19 tests
  • etiketteren testkits covid-19
  • etiketteersysteem covid 19 testkit

Automatisch horizontaal rondom etiketteren van onstabiele cilindrische producten.

Specificaties

Systeem 3 is geschikt om cilindrische producten liggend te etiketteren. Het voordeel van dit systeem ten opzichte van de traditionele systemen is dat het etiketteren op deze wijze minder gevoelig is voor de vormvastheid en stabiliteit van de producten zodat ook lange en hoge etiketten kunnen worden aangebracht.

Systeem 3 is verkrijgbaar is verschillende varianten. Het instapmodel van het type Twist heeft een afgiftesnelheid van 15 meter per minuut. Het meer geavanceerde model, waarbij o.a. ook de optie is voor het toevoegen van visiesystemen en uitstoot modules, heeft een afgiftesnelheid tot 30 meter per minuut. Dit systeem is echter helemaal op maat uit te breiden en te configureren waardoor capaciteiten tot wel 6000 stuks per uur of zelfs meer gehaald kunnen worden.

Dit etiketteersysteem kan geconfigureerd worden met verschillende etiketteerkoppen, waarbij etiketten tot 100 of tot 200mm hoogte aangebracht kunnen worden.

Systeem 3 is in de Twist variant uitbreidbaar met een printunit. In de meer geavanceerde variant is er een keuze uit een uitgebreid scala aan opties. Denk hierbij aan print units, in- en/of uitvoermodules voor de producten, controle- en visiesystemen of een uitstootmodule voor niet goed ge√ętiketteerde producten.

Overige oplossingen voor rondom etiketteren