400 m2 vol etiketteeroplossingen

Voor het eerst zal ETIPACK deelnemen aan Interpack 2023, van 4 – 10 mei in Düsseldorf, Duitsland, samen met onze partner bedrijven van de Possehl Identification Solutions (PID) divisie.

Op een stand van 400 vierkante meter vindt u verschillende oplossingen: Van labels tot hardware en software: PID is uw expert en one-stop-leverancier voor oplossingen voor product identificatie.

De PID-groep

Possehl Identification Solutions (PID) is een Possehl-divisie met bedrijven die gespecialiseerd zijn in etiketteren, coderen, software en labelproductie in de identificatie-industrie.
Door overnames van nieuwe bedrijven is PID de afgelopen jaren sterk gegroeid. Er zijn momenteel elf bedrijven die tot de groep behoren.

ETIPACK & PID

ETIPACK maakt sinds 2019 deel uit van PID maar blijft net als alle andere PID-bedrijven onafhankelijk. PID richt zich op het versterken van samenwerkingen en het uitwisseling van kennis. De PID-bedrijven kunnen hun krachten bundelen om expertise en ervaring samen te brengen als onderdeel van dezelfde grotere groep.

Wat betekent dit voor u als klant?

Voor u als klant verandert er niets: U kunt alle systemen bekijken die u gewend bent en u heeft nog steeds dezelfde contactpersonen. Bovendien kunt u profiteren van toegang tot het volledige PID-product portfolio, een bredere wereldwijde ondersteuningsaanwezigheid en nog meer expertise en ervaring.

Vraag hier uw tickets aan;