Etipack etiketteermachines en -systemen zijn onderzocht door een strikte technische commissie ingesteld door Ucima, de overkoepelende associatie voor de Italiaanse verpakkingsindustrie. Deze commissie heeft verklaard dat Etipack machines op het gebied van technologie en automatisering voldoen aan de volgens Industrie 4.0 bepaalde gestelde eisen.

Vooral op het gebied van integratie van mechanica en elektronica bieden de machines van Etipack veel flexibiliteit, zeker wanneer dit wordt vergelijken met andere machinefabrikanten. Ook met oog op efficiëntie en productiviteit scoort Etipack goed.

Vanzelfsprekend is Etipack zeer enthousiast over de certificering. Het is een erkenning voor de voortdurende toewijding op het gebied van innovatie, onderzoek en partnerschap; zaken die het bedrijf als sinds de oprichting 40 jaar geleden na aan het hard liggen.

Algemeen directeur Giovanni Valentino van Etipack SPA zegt: “Er is geen betere manier om ons 40 jarig jubileum te vieren, dit is de kroon op ons werk. We zijn ons ervan bewust een referentiepunt in de wereldwijde verpakkingsindustrie te zijn, en daarvoor bedanken we alle bedrijven die ons sinds 1978 vertrouwen hebben gegeven.”