Project omschrijving

  • Etiketteermachine-Extreme
  • Etiketteermachine
  • Etiketteermachine-Extreme
  • Etiketteermachine-Extreme
  • Etiketteermachine-Extreme

Etiketteermachine met een afgiftesnelheid tot 80 meter per minuut, optioneel uitbreidbaar tot wel 200 meter per minuut.

Specificaties

Automatische etiketteermachine met een standaard distributie snelheid tot 80 meter per minuut, met enkele aanpassingen eenvoudig uit te breiden tot wel 200 meter per minuut!

Drie standaard breedtes, namelijk 100, 200 of 300 mm.

De innovatieve multitasking elektronica kan middels een encoder meerdere functies tegelijk uitvoeren.

De Extreme is uitermate geschikt voor toepassingen die hoge frequenties en maximale nauwkeurigheid vereisen. De nieuwe hybride stappenmotor maakt een optimale controle op de afgifte mogelijk en heeft een minimale stap grootte van slechts 0,2 mm

Een breed assortiment beschikbare accessoires maakt het mogelijk om de machine te configureren volgens specifieke productie-eisen.

PDF

Toepassingen

In bestaande verpakkingsmachines is de ruimte om een volledige etiketteermachine in te bouwen soms te beperkt. In combinatie met een haaks afpelblad kan de machine buiten de lijn blijven zodat toch eenvoudig een etiket aangebracht kan worden. Dit is een ideale oplossing voor bijvoorbeeld folie-verpakkingsmachines.

haaks afpelblad 90 graden etiketteren

Bij producten met een sluitzegel is het belangrijk dat klanten kunnen vertrouwen op dit label. In combinatie met onze pneumatische roller of blaas-applicator kan ook in bestaande productielijnen verzekerd worden dat het sluitzegel perfect is aangebracht.

sluitzegel aanbrengen etiketteren seal

Het is mogelijk om onze etiketteermachines optioneel uit te rusten met een print module. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals het integreren van een hotprint unit of print modules van externe leveranciers als Domino, Zebra of Datamax.

Voor toepassingen waarbij de lijnsnelheid uitzonderlijk hoog is of waarbij de etiketten haaks op de transportrichting geplaatst moeten worden, is het gebruik van een Turbo-Jet een ideale oplossing. De Turbo-Jet blaast het etiket met hoge druk op het product.