Bianca Bouma
Bianca BoumaService & planning
In het geval van technische vragen neemt u contact op met Bianca. Zij maakt de planning van de technische dienst. Tevens is zij uw contactpersoon voor het bestellen van onderdelen of voor het plannen van een training of onderhoud aan uw machine.
Filip Ysenbaardt
Filip YsenbaardtCom & Tech Manager
Als commercieel en technisch manager is Filip uw aanspreekpunt voor alle commerciƫle vragen. Door zijn jarenlange ervaring met Etipack adviseert hij u graag op basis van gedegen kennis en begeleid hij uw etiketteerprojecten.
Diana Heemskerk
Diana Heemskerk Marketing & Sales
Aanspreekpunt voor marketing gerelateerde vragen. Tevens verantwoordelijk voor verkoopadministratie en planning bij aanschaf van machines, voor alle vragen tijdens en na het verkooptraject kunt u bij Diana terecht.
Etipack onderdeel van Possehl

Lokale ondersteuning, wereldwijde ervaring

Als onderdeel van een grote internationale groep, maar met een persoonlijke aanpak, zijn wij een betrouwbare partner om uw etiketteer- en codeerprojecten te ondersteunen. Etipack is sinds 2019 onderdeel van Possehl Identification Solutions.

Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij bieden u professioneel advies, technische kennis en deskundige ondersteuning door onze eigen technische dienst.

Vanuit onze eigen voorraad leveren wij snel onderdelen en consumables.