Etipack levert wederom een flexibel maatwerk etiketteersysteem bij een vaste klant. Flexibiliteit was het sleutelwoord voor het etiketteersysteem dat Etipack BV recentelijk bij een van haar klanten heeft geïnstalleerd. Deze klant vult en verpakt in opdracht diverse soorten cosmetica en reinigingsmiddelen en heeft dus te maken met een grote verscheidenheid in potten en flessen die tweezijdig of rondom geëtiketteerd moeten worden.

Drie Etipack systemen in productie

Bij deze klant staan inmiddels drie Etipack etiketteersystemen in de productie. De oudste, die inmiddels meer dan 20 jaar oud is, draait nog steeds op volle kracht mee. Daarnaast zijn nu dus twee nieuwe systemen geïnstalleerd, waarvan de laatste ook uitgerust is om een heel specifiek product te kunnen etiketteren.

Klantspecifieke aanpassingen

De systemen van Etipack zijn altijd geheel op maat aan te passen. In dit geval was er specifiek product die de nodige aanpassingen van het systeem vroeg; een licht conische cilindrische pot met een deksel met een grotere diameter dan de pot zelf. Met enkele kleine aanpassingen aan de aandrukband en de tegendrukplaat draait dit product nu probleemloos. Ook heeft de klant gekozen voor een kettingband in plaats van de standaard transportband, en een verlenging van de band aan de uitvoerzijde om het systeem perfect passend in de huidige productielijn te krijgen.

Hieronder vindt u een link met meer informatie over dergelijke etiketteersystemen. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer details of een vrijblijvende offerte.