• Etifiale-PRO-1
  • Etifiale-PRO-2
  • Etifiale-PRO-3

ETIFIALE Pro, etiketteersysteem voor ampullen en vials

ETIFIALE PRO is een nieuw, automatisch etiketteersysteem voor het etiketteren van farmaceutische ampullen en vials. Dit nieuwe systeem maakt deel uit van de Etipack PharmaLine, gericht op etikettering-, codering-, serialisatie en track en trace van farmaceutische producten. Alle systemen van de ETIPACK PharmaLine zijn ontworpen om hoge kwaliteits-, veiligheids- en productiviteitsnormen te garanderen. Al deze etiketteersystemen voldoen ook aan de GAMP richtlijnen voor de farmaceutische sector.

ETIFIALE Pro is uitgerust met een Energy 100 etiketteermachine, specifiek ontworpen voor de farmaceutische sector met een hybrid motor en magnetische encoder. De geavanceerde techniek maken het mogelijk om tot 12.000 producten per uur te etiketteren. Standaard kan het systeem producten etiketteren met diameters van 10 tot 22 mm.

Het systeem wordt voorzien van een controlestation om de applicatie van het etiket te controleren door middel van UV. Uitgebreiding is mogelijk met een etikettenprinter voor het bedrukken van variabele data en een vision-systeem om de bedrukking (OCR/OCV, datamatrix,…) te controleren. Afgekeurde producten worden uitgeworpen en opgevangen in een afsluitbare lade.

Het bedieningspaneel is ge├»ntegreerd op een innovatieve, beweegbare zwenkarm die een grote bewegingsvrijheid mogelijk maakt. De geavanceerde elektronica met Siemens S7 PLC geeft het scherm ook toegang tot de bedradingsschema’s en de instructiehandleiding. Hierdoor wordt onderhoud en instellen sterk vereenvoudigd. Het ontwerp volgens GMP-richtlijnen maakt het beheer mogelijk van FailSafe-functies, productiebatches en CFR21 / Events / Alarm-rapporten en productiegegevens.