Rondom etiketteren van clickers

Speciale farmaceutische ovale producten (clickers) rondom etiketteren

vergroten Klik op de afbeelding om te vergroten

Dit speciale systeem 5 voorziet ovale of rechthoekige producten aan één zijde van een etiket, wat vervolgens met de “saloon applicator” rondom het product wordt aangebracht met een maximale capaciteit van 120 stuks/minuut.
 

De producten worden aan de ingang van het systeem gescheiden en uitgelijnd door middel van een speciale module. Na het uitlijnen worden ze tussen boven- en onderband vastgehouden. Dit om de positie tijdens het etiketteren niet te wijzigen. Voor de producten aankomen wordt het eerste label al klaar gezet op de “saloon applicator” dit is een dubbele vacuüm houder waarop het etiket over de band wordt vastgehouden. Beide delen zijn draaibaar opgesteld zodat, wanneer een product deze positie bereikt, het etiket als het ware rond het product wordt aangetrokken.
 

Na het aanbrengen van het etiket hangt het laatste gedeelte als een vlag los aan het product. Door een zachte tegendrukplaat te gebruiken bij de draaiband, kunnen we het product de laatste kwartdraai laten maken en zo het laatste van het etiket aandrukken.
 

Optioneel kan het systeem ook voorzien worden van een tweede etiketteerkop om ovale en rechthoekige producten aan twee zijden te etiketteren.


Bekijk dit product