Rondom etiketteren

Een uitgebreid assortiment van top etiketteermachines

Toepassingen

etiketteersysteem rondom etiketteren Systeem 1 Twist

Automatisch systeem voor kleine cilindrische producten

Speciaal voor cilindrische producten met een diameter tot 80mm is het Systeem 1 Twist ontwikkeld. Dit automatische systeem zorgt ervoor dat labels perfect rondom worden aangebracht.

Lees meer...

Automatisch systeem voor cilindrische producten, complexere toepassingen

Modulair systeem voor het rondom etiketteren van cilindrische producten. Dit systeem is geheel modulair samen te stellen en optioneel uit te rusten van print units, controle systemen en uitstootmodule.

Lees meer...

Georiƫnteerd rondom etiketteren, grotere product diameters

Bij grotere product diameters of wanneer het product georiënteerd moet worden, kan Systeem 1 Modular uitgerust worden met een 'Turning' module. Het systeem wordt dan in plaats van met een draaiband uitgerust met 3 aangedreven rollen waardoor ook in deze specifieke gevallen het etiket perfect aangebracht wordt.

Meer informatie over georiënteerd rondom etiketteren met Systeem 1 Modular 'Turning'.

Lees meer...

Automatisch systeem voor de farmaceutische industrie

Dit systeem is aangepast aan de meest voorkomende eisen en wensen uit de farmaceutische industrie. Standaard voorzien van een high range etiketteerkop, double speed transportband, positioneermodule voor in– en uitgaande producten, minimum/maximum controle, missing label controle, uitstoot van niet correct gelabelde producten, 5? Touch screen display en veiligheidsomkasting.

Lees meer...

Etiketteren van ampullen

Etifiale, een automatisch systeem speciaal ontwikkelt voor het rondom etiketteren van ampullen of andere kleine cilindrische producten in de farmaceutische industrie. Uit te breiden met print units, controle sytemen en/of uitstootmodule.

Lees meer...

Horizontaal rondom etiketteren van onstabiele producten

Horizontaal rondom etiketteren van onstabiele cilindrische producten. Het voordeel van dit systeem ten opzichte van de traditionele systemen is dat het etiketteren op deze wijze minder gevoelig is voor de vormvastheid en stabiliteit van de producten. Hierdoor kunnen ook lange en hoge etiketten worden aangebracht.

Lees meer...

Complexe toepassingen, meerdere labels, zeer hoge snelheid

Bij complexe toepassingen, het op hoge snelheid aanbrengen van meedere etiketten op cilindrische producten is een roterend systeem aan te raden. Er zijn systemen voor zelfklevende etiketten, maar ook voor hotmelt of koudlijm labels.

Lees meer...