Etipack; Nieuws

Hieronder een overzicht van het laatste nieuws.

#

De nieuwste reeks etiketteermachines van Etipack (Strong, Energy, Extreme) wordt nu twee jaar geleverd. Dat deze reeks uiterst degelijk is, blijkt wel uit het feit dat het aantal storingen op deze machines de afgelopen twee jaar op één hand te tellen waren. Door de bewezen betrouwbaarheid zijn wij nu in staat om een uitzonderlijke garantietermijn van 24 maanden af te kunnen geven. Daarmee garanderen wij onze klanten altijd een bedrijfszekere oplossing.  

#

De EU Falsified Medicines Directive (FMD), verplicht fabrikanten om vanaf 2017 veiligheidsvoorzieningen toe te passen om de authenticiteit en identiteit van afzonderlijke farmaceutische verpakkingen te verifiëren. Om bedrijven te helpen deze regelgeving te volgen biedt Etipack op twee vlakken oplossingen aan; aanbrengen van tamper-evident etiketten en systemen voor Track&Trace. Bekijk hier de mogelijkheden;

#

Na 2 jaar van onderzoek en ontwikkeling is het zover. Met de 3 nieuwe modellen verandert Etipack de wereld van de etikettering.

Strong, robuust en toegankelijk. Met een revolutionaire prijs in het bereik tot 30 meter/min.
Energy, modulair en universeel. De kern van de technologische revolutie van de Eway lijn, dankzij de innovatieve hybride motor.
Extreme, etiketteermachine met onovertroffen prestaties, meer dan 3600 labels/min.

 

#

Etipack BV is vanaf heden ook distributeur van roterende etiketteermachines van BRB Globus. Beide bedrijven zijn geen onbekenden van elkaar. Etipack SPA in Italië werkt al jaren intensief en naar volle tevredenheid samen met BRB Globus. Deze samenwerking is nu ook uitgebreid naar de Benelux, waarmee Etipack BV de exclusieve vertegenwoordiging krijgt van BRB machines in deze regio.