Filip Ysenbaardt
Filip YsenbaardtCom & Tech Manager
Filip is uw aanspreekpunt voor alle commerciële vragen. Door zijn jarenlange ervaring met Etipack adviseert hij u op basis van gedegen kennis.
Jamie Maytum
Jamie MaytumTechnical Service Engineer
Voor alle technische vragen kunt u contact opnemen met Jamie. Hij helpt u graag in het geval van een storing en voert onderhoud en installaties uit.
Marco Parretti
Marco ParrettiManaging Director
Vanuit ons hoofdkantoor in Milaan (Italië) is Marco Parretti, als commercieel directeur van Etipack SPA, eindverantwoordelijk voor Etipack BV.
Bianca Bouma
Bianca BoumaAdministration & planning
Bianca is uw contactpersoon voor het bestellen van onderdelen en consumables of het plannen van een training of onderhoud aan uw machine.
Diana Heemskerk
Diana HeemskerkSales & Marketing
Aanspreekpunt voor verkoop, verkoopadministratie en planning bij aanschaf van machines. Tevens is Diana verantwoordelijk voor marketing.

Lokale ondersteuning, wereldwijde ervaring

Als onderdeel van een grote internationale groep, maar met een persoonlijke aanpak, zijn wij een betrouwbare partner om uw etiketteer- en codeerprojecten te ondersteunen.

Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij bieden u professioneel advies, technische kennis en deskundige ondersteuning door onze eigen technische dienst.

Vanuit onze eigen voorraad leveren wij snel onderdelen en consumables.